Rólunk 

Energy Wave System: 

a prevenció és a teljesebb élet szolgálatában

Korunk egyik legnagyobb kudarcaként éltük meg, hogy a fejlődő orvostudomány ellenére, a társadalom egészségi állapota, a civilizációs ártalmak következtében folyamatosan, drámai módon romlik.

A modern orvos-diagnosztikai módszerek rendkívül pontos képet adnak az emberi szervezet jelenlegi állapotáról, viszont specifikus felhasználási területük miatt, nem alkalmasak a szervezetben zajló folyamatok komplex feltérképezésére.

Az Energy Wave System (EWS) céljául tűzte ki, hogy a legmodernebb biofizikai kutatások alapján, megoldást kínáljon mind a diagnosztikai eszközök, mind a legmodernebb komplementer terápiás rendszerek révén az emberek egészségének fenntartásához. 

Alapelvünk, hogy ötvözzük az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Több kiváló és elismert szakorvossal, gyógyszerésszel és természetgyógyásszal dolgozunk együtt, akik megtapasztalva készülékeink tudását sikeresen ötvözik azt az akadémiai orvoslással, a komplementer medicinával, valamint táplálkozási és életmód tanácsadással pácienseik nagy megelégedésére.

Forrás: www.energywavesystem.com