Ews Frekvenciaterápia

Erősítse meg szervezetét és segítse az öngyógyító folyamatokat a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával rendelkező Energy Wave System frekvenciaterápiás készülékkel, amely már megkezdte működését Kecskeméten is.

A mai rohanó világ, mérgek, elektromos-berendezések, telefonok, számítógépek, mind-mind hatnak rezgéseinkre, természetesen negatív irányban. Az EWS Professzionális frekvenciaterápiás készülékünk arra lett kifejlesztve, hogy ezeket a rezgéseket, bioinformációkat segítse optimalizálni.

Az Energy Wave System egy komplett rendszert kínál.

Ahhoz, hogy az EWS professzionális frekvenciaterápiás készülék igazán hatékony lehessen, előtte az EWS testelemző készülék segítségével esetlegesen felfedhetjük a betegségek mögött rejlő lehetséges okokat, amelyek a tünetekből, vagy a hagyományos diagnosztikus módon nem biztos, hogy még észlelhetőek.
Felhívhatja a figyelmet a lehetséges kórokozókra, hiánybetegségekre, és a szervezete számára szükséges hatóanyagokra. Emellett fényt deríthet bonyolult, betegségeket okozó esetleges érzelmi okokra, és a szervi problémák mögött fellelhető információhiányra. 

A készülékbe előzetesen beprogramozott rezonancia-frekvenciákra jellemző paraméterek, (frekvencia, intenzitás, amplitúdó) több éves kutatás eredménye. Ez a folyamat olyan terápiás készülék létrehozását tette lehetővé, mely a szervezet legalapvetőbb bioinformatikai folyamatainak befolyásolásával serkentheti vagy beindíthatja a szervezet önregenerációs, öngyógyító mechanizmusait.
Javíthatja a regenerációs képességet, a környezet-, és egészségkárosító hatásokat mérsékelheti, és egyes betegségek kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.
A betegség tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szervezet rezgésállapota (energia állapota, frekvencia eredoje) megváltozott, az egyensúly megbomlott.
Ezt a rezgésállapotot állíthatjuk akár vissza a frekvenciaterápiás készülék segítségével a megfelelő egyensúlyi szintre. 

Hogyan tudjuk ezt megtenni? 

Alapvetően kétféle módon:
Az egyik esetben, amikor a betegség látszólagos kiváltó okai a baktériumok, vírusok, paraziták, egyszóval valami olyan élő szervezet, mikroorganizmus, ami az emberi szervezet egyensúlyi működését megzavarja

Ha az emberi szervezetet megfelelő frekvenciával kezeljük, akkor ezek a frekvenciák szelektíven, célzottan irtják, vagy elnyomják a frekvenciára érzékeny kórokozókat, parazitákat.
A kórokozó vagy parazita is egy energia , amelynek vannak un. harmonikus rezgései. 

Ha ezekkel a harmonikus rezgésekkel stimuláljuk, gerjesztjük őket, akkor a saját rezgések amplitúdója (a rezgés energiája) annyira megnő, hogy az a parazita mechanikai tűrőképességet meghaladja, és elpusztítja azt. 
A második esetben arról van szó, hogy a felborult energia egyensúly révén egy bizonyos szerv működése megváltozik, ami elindítja a megbetegedés folyamatát.
Ha ebben a helyzetben "visszahangoljuk" a szervet a saját - egészséges működését biztosító - frekvenciájára, akkor a szerv ismét jól működhet. A jobb érthetőség kedvéért egy hasonlattal élnénk. Ha a rádió frekvencia keresőjével egy adott állomás frekvenciájára hangolunk, akkor a rádióból érkező zene hangjai tiszták, élvezhetőek. Ha a vevő készülék elhangolódik az "egészséges" frekvenciáról, akkor tiszta hangok, zene helyett legfeljebb zajos sercegést hallunk, vagy még azt sem. Ekkor vissza kell a vevőt hangolni a meghatározott frekvenciára, és ismét hallgathatjuk a zenét.

A FREKVENCIATERÁPIA TÖRTÉNETE

I_. Royal Raymond Rife olyan szuper érzékeny mikroszkópot alkotott, amelynek segítségével élőben, színesben és nagy felbontásban vizsgálhatta a különféle betegségeket okozó organizmusokat, élő mikrobákat. Erre a mai elektron-mikroszkópok még most sem képesek.
Kutatásai során rájött arra, hogy mindegyik kórokozó sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással úgy, hogy közben a nem kezelt területek, sejtek tökéletesen épek maradnak. Éveken át járatta a különféle veszélyes vírusokkal, és baktériumokkal a "halálos táncukat", és több mint 50 kórokozónál állapította meg abszolút precizitással azt a frekvenciát, amelynél egyszerűen elpusztultak.

HOGYAN MŰKÖDIK A FREKVENCIATERÁPIA?

A több évezredes hagyományokkal bíró keleti gyógyászat szerint az ember, a tárgyak, egyszóval minden energiából áll.

Korunk legnagyobb fizikusa Einstein is erre jutott.
A kórokozók/paraziták is energiából épülnek fel
Minden egyes sejtnek, szövetnek, szervnek "személyre szabott" rezgése van. Ezért, ha például egy parazitának sikerül megállapítani a rezgését, akkor ezt felerősítve fokozatosan nőni fog a saját rezgésének az amplitúdója, amelynek a végén egyszerűen elpusztul, a szervezet pedig kockázat nélkül kilöki magából az anyagcsere segítségével.

A frekvenciaterápiát ma már a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége is elismeri.
Az idő múlásával egyre kevésbé lehetett eltitkolni a frekvenciaterápiában rejlő lehetőségeket, és bár voltak évek, amikor szinte teljesen eltűnt, de a mai információs társadalom, és a hi-tech technológia olyan szintre emelte, amelyről I_. Royal Raymond Rife életében csak álmodozhatott. Számos ország már hivatalosan is elismeri a frekvenciaterápia hatásosságát.

Az frekvenciaterápiás készüléke rengeteg vírus, baktérium, mikróba és organizmus pontos adatait tárolja, a felhasználó a készülék segítségével, a megfelelő frekvenciával akár el is pusztíthatja ezen kórokozókat, vagy éppen a megvédendő szervezetet egészségre "hangolhatja".
Egy mondatban összefoglalva ez mit jelent? Fájdalommentesen, mellékhatások nélkül képes segíteni a szervezetet.

Az EWS frekvenciaterápiás készülék rezgéseket, információkat juttat el a megfelelő helyre

Az Energy Wave System-nél maximálisan hiszünk abban, hogy nem lehet a prevenciót, a testelemzést, és a frekvenciaterápiás kezelést külön-külön használni, hanem együtt tudnak maximális hatásfokkal működni.
A frekvenciaterápiás készülékünk akkor tudja a megfelelő időben a legpontosabb információkkal ellátni az emberi testet, ha elötte az EWS-test elemzővel vagy az EWS 3D NLS készülékeinkkel feltérképezzük a szervezet állapotát. Az elemzések eredményei alapján már könnyen meghatározható és beállítható a legnagyobb javulást eredményezhető kezelési program.
A frekvenciaterápiás kezelés legismertebb felhasználási területei:
• allergiák, különösen élelmiszer és pollenallergia
• méregtelenítés (máj- és vese működés, ill. nyirokkeringés fokozása)
• krónikus borbetegségek (ekcéma, psoriasis, neurodermatitis)
• nőgyógyászati betegségek (menzesz zavarai, meddőség)
• krónikus gyomor-és bélbetegségek (reflux, felszívódási zavarok)
• krónikus légúti betegségek
• vastagbél gyulladásos betegségei
• szív-és érrendszeri megbetegedések
• szenvedélybetegségek (alkohol, nikotin, drogok)
• anyagcsere-betegségek
• immungyengeség
• hormonrendszeri zavarok
• fertőzésekre való fokozott hajlam
• sérülések, balesetek utáni regeneráció gyorsítása
• daganatos betegségek kiegészítő kezelése
• műtéti elő-és utókezelés
• fájdalomcsillapítás
• energiahiányos állapotok megelozése
• mozgásszervi betegségek

Bejelentkezni kezelésre az Űrlap kitöltésével lehet

Fontos!A készülék a gyártó nyilatkozat alapján nem minősül orvostechnikai eszköznek. A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek. 


Forrás: www.energywavesystem.com